Durerea libertății


     Te rog nu te mai uita în spate. Lasă tot ce a fost să zboare spre cer, să rămână într-un nor călător. Înghite toți fluturii ce îi primești și lasă-i să îți muște stomacul. Nu turna otravă peste ei, dar tine-i sub control căci ei îți vor cotrobăi prin corp până vor ajunge la inima. Posibil să își împrăștie veninul lor prin venele tale, până va ajunge la creier și nu vei mai putea lua multe decizii așa cum făceai înainte. Vei ameți și te vei simți euforic. Dar încercă să nu te obișnuiești cu starea aceasta.
   
      E mai mult decât un drog fără de care nu poți trăi. Efectele te fac să te simți perfect, dar odată veninul dispărut, tot ce vei dori e să îți smulgi organele din corp. Și nu vei avea nici o rană vizibilă pentru ochi. Creierul va stimula o senzație profundă de durere. Te vei trezi în mijlocul nopții crezând că sângerezi, că ești acoperit în sânge și vei plânge. Deoarece numai lacrimile pot lăsa durerea să treacă.
   
     Gândește-te la un loc atins de soare și căldură. Un lan de secară, o stâncă, un ocean, orice. Primește companie, nu te închide în tine. Vorbește cu persoana aceea ce te calmează. O perioadă zâmbetele tale vor fi false, reci și rare.
    
    Adâncește-ți unghiile în piept dacă simți nevoia. Ascultă-ți bătăile inimii și imaginează-ți că fiecare bătaie e o stea de pe cer, că viața curge prin sângele tău și sufletul e încă intact.
    
       Sărută noaptea deoarece ea te anesteziază prin somn.
       Uită înainte să fii uitat.

Comentarii

Postări populare