Monști

Fever Ray - If I Had A Heart

          Monștri: fețe pierdute, suflete mâncate de suferință, cu conștiință plină de remușcări și singurătate. Creaturi invidioase pe vietăți cu posibilități mai bune în materie de psihic. Pe ei nu îi interesează bani, hainele sau mașinile. Nu există așa ceva în lumea lor. Mâini reci, inimi de gheață, oase de sticlă ce în ciuda faptului că nu ar putea rezista, sunt mai tari ca oțelul.  Amintiri pătate cu sânge, nemaiputând fi curățate, zac în adâncul minților lor. Greșeli regretate în fiecare secundă a existenței lor false. Minciuni spuse din prostie, devenite un obicei, un lucru de zi cu zi. Zâmbete false, vorbe false, identități false. 
           Creaturi ce obișnuiesc să trăiască departe de civilizație, în păduri dese și bine ascunse. Vieți primitive. Brutalitate, violența, tristețe. Flămânzi după ceea ce e inocent și decent, ceea ce e opusul lor. Transformând fiecare chip angelic și curat, nepătat de durere, într-un tablou înfricoșător. Cocktail-uri de emoții negative.
           Ura îi ține în viață. Nu simt frica, fiind numiți "mâncători de adrenalină ". Fac lucruri prostești și periculoase, sfâșie inimi. Produc durere atât fizic cât și psihic.
           Nu permit emoțiilor să se afișeze pe fețele lor înșelătoare. Doar ochii departe de a fi goi îi trădează. Dând peste ei este ușor . Trecând de ei e greu. Sunt ca animalele: îți simt frica și te înșfacă .
           Deci nu te mai uita sub pat în fiecare noapte. Nu îi vei găsi acolo. Deoarece de cele mai multe ori, ei te găsesc pe tine.

Comentarii

Postări populare