Dacă-aș fi iubirea ta






Dacă-aș fi iubirea ta, m-aș piti între coastele tale, la căldură și ți-aș încălzi inima. Aș intra în stomacul tău și aș lăsa fluturii afară din cușcă pentru a te gâdili în fiecare zi. Poate aș pune o lumină rozalie sub pielea obrajilor tăi pentru a le da culoare, căci ești prea palidă.

      Dacă-aș fi iubirea ta, nu aș umbla doar în interiorul tău. Aș fugi către nori și i-aș ruga să se împrăștie pentru a lăsa soarele sa îți lumineze calea. Aș sta cu iarna la un ceai și i-aș cere ca zilele să fie puțin mai calde pentru a nu-ți îngheța mâinile. Aș fermeca oamenii de pe stradă să îți zâmbească, făcându-te să simți că viața e frumoasă.

      Dacă-aș fi iubirea ta, ți-aș sufla speranță printre buze, ți-aș șopti încredere în urechi, te-aș parfuma cu credință. Dacă-aș fi iubirea ta, te-aș ridica în orice moment de cumpănă. Clișeic, ți-aș da luna de pe cer, praful stelelor în palme, liniștea cosmosului în suflet. Ți-aș opri inima câteva secunde pentru a-ți reaprinde pofta de viață. Aș fura câteva raze de la soare și le-aș plasa în jurul tău pentru a te înveli mereu în căldură. Ți-aș da foc la ego și te-aș lăsa esență pura.

     Cu tine de mână aș cutreiera plajele rămase sălbatice. Pe o pătură, sub coroana unui stejar, te-aș acoperi cu săruturi. Te-aș ajuta sa vezi ce înseamnă timpul și cât de prețios este el. Dacă-aș fi iubirea ta, mi-aș da și ultimul stop de iubire pentru a-ți umple ție inima.

     Dacă-aș fi iubirea ta, m-ai accepta?


Comentarii

Postări populare